Opra Vinfri o dijeti: Uspela sam tek kada više nisam gledala brojke na vagi

Opra Vinfri o dijeti: Uspela sam tek kada više nisam gledala brojke na vagi

Autor: | 06/01/2017

0


Opra Vinfri je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi s kilogramima, a njene dijete često su imale jo-jo efekt. Ipak, 62-godišnja voditeljka je nedavno izgubila je 20 kilograma s trajnim rezultatom, a u novom intervjuu otkrila je šta joj je u tome najviše pomoglo.

U poslednjoj borbi s kilogramima Opra je načinila jednu jedinu promenu koja joj je pomogla da uspe: prestala je da bude fokusirana na brojke na vagi.

Nakon što joj je to koliko će kilograma izgubiti i koliku telesnu težinu mora da dosegne prestalo da bude najvažnije, Opra je uspela da smrša toliko da bude u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

Opra Vinfri ponovo na filmu

- S 90 kilograma bila sam zadovoljna. Nikada pre nisam bila toliko zadovoljna svojom težinom. A onda sam i s 85 kilograma bila zadovoljna. Ako ne izgubim odmah još neki kilogram, biću zadovoljna. Ispunjenost života i prihvatanje samih sebe onakvih kakvi jesmo - to nikada pre nisam radila. Uvek sam mučila samu sebe jer mi je najvažnije bilo da dosegnrm određeni broj kilograma - ispričala je Opra za magazin "Weight Watchers".

Umesto toga da opsesivno gleda brojke na vagi i bude frustrirana ako ne vidi one koju je želela da vidti, potpuno je promenila način razmišljanja.

Podrška je najvažnija: Ovako je Opra Vinfri uspela da smrša

- Kada sam počela da gubim kilograme, fokusirala sam se neke određen stvari. Mogla sam da smršam toliko da mogu da uđem u haljinu, ili zbog nekog događaja kojem je trebalo da prisustvujem ili da bih se svidela drugima.

Ali ti razlozi nisu bili dovoljni da bi kilograme zauvek izgubila i oni su se uvek vratili.

- Ovog puta promenila sam ono na šta se fokusiram – sada mi je u fokusu da budem što zdravija, fizički, emocionalni i duhovno. I ovoga puta lakše sam smršala jer sam imala jasniji cilj - ispričala je Opra.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: opra vinfri