Kakva romantika: Drejk izveo Džej Lo na matursku zabavu?

Kakva romantika: Drejk izveo Džej Lo na matursku zabavu?

Autor: | 31/12/2016

0

Malo im je kasno za maturski ples, pomislićete. Slažemo se, ali čini se da je ovde bila reč o nekoj vrsti maturske zabave za odrasle sa prazninom tematikom. Ali na maturskoj zabavi su, pripijeni jedno uz drugo, plesali čitavu noć, a palo je i nekoliko neizostavnih poljubaca.

No, to što se ne radi o pravom maturskom plesu ne znači da je izostao izbor za kralja i kraljicu večeri. Pogodite ko je odneo krunu!

Da to ne bude sve, pobrinula se i muzička podloga koju čujemo na nekim snimcima, a koja nas tera na to da pomislimo da Drejk i Džej Lo snimaju zajedničku stvar. Obratite pažnju!

❤? @jlo #JenniferLopez #Drake #JLovers #DraLo

A video posted by Jennifer Lopez Follows ❀ (@jenniferlopezlove) on Dec 30, 2016 at 4:34am PST

Glasine o Drejkovoj i Dženinoj navodnoj vezi kruže već neko vreme i, premda ih par još uvek nije zvanično potvrdio, ne bismo rekli ni da se skrivaju. Viđeni su zajedno u nekoliko navrata, a pre tri dana Drejk je na svom Instagramu objavio sada već slavnu fotku na kojoj se grli sa Dženifer na kauču.

Već smo čuli da Rijana nije oduševljena, a šta li će tek misliti kada sazna da je Drejk za svoju pratilju na "maturaskoj večeri" odabrao Džej Lo, a ne nju...

#Drake & #JLo ?? #DraLo

A video posted by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on Dec 30, 2016 at 3:05am PST

A video posted by The Shade Room (@theshaderoom) on Dec 30, 2016 at 3:13am PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty