Nežni zagrljaj Dženifer  Lopez i Drejka (foto)

Nežni zagrljaj Dženifer Lopez i Drejka (foto)

Autor: | 28/12/2016

0

Dženifer Lopez i reper Drejk su, po svemu sudeći, definitivno potvrdili da su u vezi.

Fotografija zagrljenih i zaljubljenih Dženifer i Drejka pojavila se i na njenom i na njegovom zvaničnom Instagram profilu u sredu i, iako pored njih nema nikakvog objašnjenja niti opisa, izgleda da je to sasvim dovoljno da dokaže njihovu vezu.

U čemu god da se pojavi izgleda seksi: Kombinacija od teksasa u stilu Dženifer Lopez

Ova nežna razmena emocija sigurno je veoma mnogo zabolela Drejkovu bivšu ljubav, pevačicu Rijanu, koja je na Drejkovu "izdaju" reagovala veoma ogorčeno.

Kada su svi pomislili da je odnos između Drejka i Rijane konačno stabilan i da će verovatno ponovo biti zajedno,nova drama je počela.

Najpre su najverniji Rijanini fanovi, oni koji prate svaki njen pokret, primetili da je uz svojevrsnu ceremoniju "otpratila" na Instagramu Dženifer Lopez, što je mnogima bilo čudno jer su njih dve dugo godina dobre koleginice koje su se javno i privatno podržavale.

I kada tuguje izgleda savršeno: Dženifer Lopez u "disko" haljini

Nagađanja i šuškanja su počela odmah, a kao objašnjenje za Rijanino ponašanje i prekid prijateljstva na društvenim mrežama pojavila se navodna ljubavna veza Dženifer i Drejka. Glasine su se pojavile nedavno nakon njenog nastupa u "West Hollywoodu", nakon koga je Drejk iznajmio čitav restoran samo za nju.

Po svemu sudeći, Rijani se takva vrsta "neverstva" nimalo nije dopala, a nakon ove fotografije imaće sve argumente da bude još više ljuta na Drejka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti