Kako da se manje nervirate u šopingu

Kako da se manje nervirate u šopingu

Autor: | 28/12/2016

0

Čovek se lako iznervira kada pokušava da pronađe savršen poklon, zato nosite sa sobom magnezijum.

Šoping groznica koja se ne može izbeći pred novogodišnje praznike mnogima od nas oduzima mnogo energije zbog svakodnevnih obaveza i brzog tempa života. Da praznična ludnica nije uzbudljiva samo ženama, već i muškarcima, govori istraživanje koje je pokazalo da muškarcima znatno raste broj otkucaja srca dok kupuju, nadmašuje čak i reakciju nakon pobede omiljenog sportskog tima. Ženama kao poznatim kupoholičarkama u stanju mirovanja srce otkucava 74 puta u minutu, dok se tokom potrage za savršenom odevnom kombinacijom broj otkucaja povećava na čak 120.

Zbog toga je važno da naš saveznik u "borbi" protiv prazničnog stresa bude flašica prirodne mineralne Mg Mivele koja u 1 litru sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezijuma. Jurnjava koju nam donosi decembar,  kada u poslednjem trenutku kao bez duše trčimo da pronađemo savršen poklon za naše najmilije, lakše se podnosi uz dnevnu dozu magnezijuma. Psihički i fizički stres luče adrenalin, brzo iscrpe zalihe "antistres minerala" koji je neophodan za normalno funkcionisanje organizma. I zato, u potrazi za neophodnim sitnicama, zastanite na trenutak, uzmite gutljaj Mg Mivele i zaboravite na umor i stres.

Dopustite da nove stvari uđu u vaš život kada kazaljka otkuca dvanaest. Zračite pozitivno i vibrirajte u skladu sa svojim željama. Mislite na svoje zdravlje 365 dana u godini, a uz flašicu Mg Mivele  zaboravite na stres i pustite da vas praznična euforija vodi.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: mg mivela

Pročitajte još