Bivša maćeha tvrdi: Opra Vinfri živi u veoma čudnom braku

Bivša maćeha tvrdi: Opra Vinfri živi u veoma čudnom braku

Autor: | 28/12/2016

0

 

Dok je Opra Vinfri gradila svoje medijsko cartsvo, njen partner Stedmen Grejam nije gubio vreme, već je i sam grabio ka svom cilju i ostvario veliki uspeh u biznisu, pa je danas vlasnik kompanije koja se bavi menadžmentom i konsaltingom.

Pored toga Stedmen je javni govornik koji u Americi i svetu savetuje kako da ostvare supeh, o čemu je napisao i 11 knjiga koje mogu da se svrstaju u takozvanu "popularnu psihologiju".

Stedmen je prošle godine postao deda, kada je njegova ćerka jedinica Vendi rodila ćerku. On i Opra nemaju dece, pa su svoje kućne ljubimce tretirali kao naslednike.

Zaradila 12 miliona dolara jednim tvitom!

Bivša maćeha Opre Vinfri, Barbara otkrila je neke vrlo čudne detalje iz veze slavne televizijske voditeljke i njenog izabranika. Ona tvrdi da je njihova veza nezdrava i da ne zna nijednog muškarca osim njega koji bi tolerisao Oprinu najbolju prijateljicu Gejl King. Problem je u tome, kaže Barbara, što je Gejl neprestano sa njima.

Takođe, Barbara je rekla da je Opra naredila članovima svom obezbeđenja da prate Stedman i obaveštavaju je gde se kreće. Ona takođe tvrdi da nikada nije videla Opru i Stedmana kako "razmenjuju nežnosti" i opisala ga je "udobnu staru cipelu".

Opra Vinfri kupila vilu u Koloradu za 14 miliona dolara!

Postoji i još jedna prilično bizarna Barbarina tvrdnja, da je Opra navodno kupila čitavo skladište do vrha puno Grejamovim knjigama, zbog čega je on postao veoma čitan pisac, a njegove knjige bestseleri.

S druge strane, članovi Grejamove porodice tvrde da se Opra prema njegovoj ćerki Vendi oduvek odnosila loše i da nije želela da uspostavi bilo kakav odnos sa njom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: opra vinfri