Kada vam Idris Elba poželi srećan Božić, morate da se nasmejete (video)

Kada vam Idris Elba poželi srećan Božić, morate da se nasmejete (video)

Autor: | 25/12/2016

0

Britanski glumac, muzičar i producent neodoljivog osmeha, Idris Elba, je ovog divnog prazničnog jutra iskoristio priliku da savim svojim fanovima poželi srećan Božić.

U kratkom videu koji je postavio na društvenoj mreži Instagram, Idris nas podseća koliko je važno biti uz porodicu na ovaj dan, ali nam otkriva i šta je to radio na Badnje veče...

- Srećan Božić svim mojim vernim fanovima. Sve ovo ne bi postojalo da nema vas. Hvala vam i srećni praznici - poručio je Idris.

A video posted by 7dub (@7dub) on Dec 24, 2016 at 7:20pm PST

Idris je poznat po ulogama narko bosa Rasela "Stringera" Bela u seriji Doušnici, detektiva Džona Lutera u seriji Luter i Nelsona Mandele u biografskoj drami Mandela: Dug put do slobode.

Dobitnik je nagrade Zlatni globus u kategoriji Najbolji glumac u mini-seriji ili TV filmu. Za ovo priznanje bio je nominovan ukupno šest puta, a takođe ima i četiri nominacije za Emija.

Značajnije filmske uloge ostvario je u kriminalističkoj drami Američki gangster i blokbasterima Prometej, Bitka za Pacifik, Tor i Tor: Mračni svet. Pored glume bavi se hip hop i soul muzikom, a kao di-džej poznat je pod pseudonimom Big Driis.

Ove godine su ga vetski tabloidi "upakovali" u vezu sa Madonom, iako njihovo prijateljstvo traje dugi niz godina. Očigledno da im se dopala ideja zgodnog i visokog Idrisa i malene pop kraljice kao para.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/trac-ili-istina-madona-idris-elba-su-u-vezi/

Pred Idrisom je sledeće godine i premijera filma "Thor 3: Ragnarok", koji baš i nije voleo da snima, ali definitivno nije želeo da se pojavi u novom Džejmsu Bondu.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/ja-dzejms-bond-mator-sam-za-jurnjavu-zene-i-martinije/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: idris elba

Najnovije vesti