Provedite i poslednje dane godine u trendi fashion izdanjima

Provedite i poslednje dane godine u trendi fashion izdanjima

Autor: | 24/12/2016

0

Iako se polako približava najluđa noć u godini i misli su nam već okupirane izborom novogodišnjeg fashion izdanja i ove poslednje dane, još malo, stare godine treba ispratiti šik outfit-ima. Mi vam olakšavamo i nudimo malo fashion inspiracije sa Instagrama u kojoj ćete, zavisno gde ih provodite, možda baš dobiti ideju za praznične dane.

Zanimljivi kaputi i bundice kao čizme iznad kolena dominirale su i ove nedelja kod fashion blogerki koje će nam nadamo se uskoro "doneti" i nešto svečanije predloge:


Košulja/haljina i dugačke čizme učiniće vaše noge dugačkim i seksi, a ako na to dodate oversized trendi jaknu izgledaćete poput dive.

A photo posted by Aimee Song (@songofstyle) on Dec 20, 2016 at 11:45am PST

Kožne pantalone i dalje su in, a iako je možda hladno za teksas jaknu kao na fotografiji, ponesite je umesto džempera uz teksas košulju. Šik, što da ne.

Kombinujte plisiranu suknju uz duboke "grube" čizme poput martinki i rolka džemper. Savršeno za dame koje nisu navikle na ženstven look, a žele da razbiju monotoniju.

Camel tones.

A photo posted by Arushi Khosla (@arushikhosla) on Dec 20, 2016 at 7:02am PST

Mini suknja + čizme koje dosežu do polovine butina, prava zimska seksi kombinacija. Na nju stavite tačku dugačkim mantilom koji prati liniju tela.

Šik bundica neobičnog dezena preko dukserice koja viri, što da ne. Udobno i fashion.

A photo posted by Tk Wonder (@tk_wonder) on Dec 20, 2016 at 6:24pm PST

Sa slojevitom kombinacijom u nijansama iste boje ne možete pogrešiti. Sve začinite jednim aksesoarom druge boje i obavezno jednim oversized komadom.

Koža i krzno, nude nijansa i crno! Samo se držite recepta i ostavićete sve bez daha!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images
Tagovi: fashion moda