Za sada ništa od prosidbe: Điđi Hadid rekla "ne" Zejnu Maliku

Za sada ništa od prosidbe: Điđi Hadid rekla "ne" Zejnu Maliku

Autor: | 22/12/2016

0

Điđi Gigi je navodno odbila prosidbu Zejna Malika jer je zaključila da se stvari između njih "odvijaju prebrzo".

Kako tvrdi neimenovani, ali dobro obavešteni izvor "Dejli mejla", 21-godišnja manekenka i "Viktorijin anđeo" je rekla da se "ne oseća spremno" kada ju je dve godine stariji Zejn pitao da se uda za njega.

Umetnost, erotika i provokacija: Điđi Hadid naga na leđima konja (video)

Da stvar bude još misterioznija pobrinuli su se i marljivi hroničari Zejnovog života i rada koji su podsetili da je prošla samo godina dana od kako je Zejn prekinuo svoju dvogodišnju veridbu sa pevačicom Peri Edvards.

- Ona ima samo 21 godinu i ne oseća se spremnom da se veže, pa je zato odbila Zejna - kaže izvor.

Podsećajući na komplikovan bračni život Jolande Hadid, Điđine majke, izvor kaže da je mlada manekenka sigurno iz toga izvukla pouku.

- Điđi je videla kako prolazi kroz dva vrlo gadna razvoda i zato želi da bude 100 odsto sigurna pre nego što se obaveže na vernost Zejnu.

Njihova ljubav sve je jača: Điđi se preselila u Zejnovu vilu

Ipak, na kraju ove godine, Điđi i Zejn, koji su zajedno od novembra 2015, izgledaju jače i složnije nego ikada.

Nakratko su raskinuli u junu kada je Zejn ozbiljno patio od anksioznosti, "najgore u njegovom životu", zbog koje je otkazao i brojne javne nastupe. Ipak i taj raskid je bio toliko kratak da ga gotovo nije ni bilo.

- Raskinuli su i skoro odmah su se i pomirili. Trenutno je sve u redu, ali sve opet može da bude gotovo za tren. Oni su mladi i ponekad ni sami ne znaju šta žele. Njihove emocije svakog trenutka mogu da budu poljuljane - rekao je tada neimenovani izvor za "US Weekly".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images