Željko Vasić: Moja porodica je platila visoku cenu zbog moje karijere

Željko Vasić: Moja porodica je platila visoku cenu zbog moje karijere

Autor: | 18/12/2016

0

Željko Vasić će 24. decembra održati koncert u Sava centru, a za "Blic" je otkrio detalj o porodici koja ga podržava i kada je teško.

Vasić priznaje da su visoku cenu bavljenja muzikom platili upravo njegovi najmiliji.

- Muzička doslednost me je koštala mnogo. Moja porodica plaća tu cenu jer podržava da se dostojanstveno bavim svojim pozivom. Moja reputacija nema cenu - kaže Željko.

On je jedan od retkih pevača pop muzike koji su ostali dosledni svojim stavovima i ne koketiraju s turbo folkom, mada priznaje da bi snimio duet s kolegom iz narodnjačke branše ako bi mu se dopala pesma.

Njegovu karijeru obeležio je veliki broj hitova i muzičkih festivala, a sada je rešio da obraduje svoju publiku.

- Želim da podelim svu svoju ljubav i radost s tim finim i pristojnim svetom koji sve ove godine pravi razliku između muzike i jeftine zabave. Želim da im zahvalim na pažnji koju mi posvećuju i da im zahvalim što žive sa mnom moju muziku - kaže Željko za "Blic".

On smatra da je sve drugačije u odnosu na period kada je prvi put kročio na scenu.

- Razlikuje se muzika! Pa ni ja nisam više isti. Vreme nosi neke nove misli, novu muziku. Ni moja muzika nije više ista. Zrelija je, kvalitetnija, ima težinu - kaže Željko.

Pred koncert u Sava centru, Vasić priznaje da se ponovo odao svom najvećem poruku.

- Ponovo sam propušio. Nažalost... valjda zbog nervoze pred koncert ili mi je to samo opravdanje. Ne znam. U svakom slučaju, planiram za Božić opet da ostavim cigarete. Ne odustajem - kaže Željko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Goran Đukanović
Tagovi: Željko Vasić