Šampiona drmala trema: Oženio se Davor Štefanek!

Šampiona drmala trema: Oženio se Davor Štefanek!

Autor: | 18/12/2016

0

Ako će neko ovu godinu pamtiti po najlepšem, onda će to sigurno biti naš olimpijac Davor Štefanek. Samo četiri meseca pošto se iz Rija vratio sa najsjajnijim olimpijskim odličjem, Štefanek je odlučio i da stane na ludi kamen. Svoju dugogodišnju vezu sa devojkom Dolores juče je u Subotici krunisao brakom.

Davor Štefanek: Dolores me je osvojila svojom dobrotom i lepotom

Veselje u kući Štefanekovih, gde se nedavno slavila zlatna medalja, počelo je još u jutarnjim časovima, a naš olimpijac i njegovi najbliži veselili su se uz tamburaški orkestar "Rujna zora". Ceremonija venčanja održana je u impozantnoj Velikoj većnici Gradske kuće, a svadbeno veselje nastavljeno je u subotičkom hotelu "Galerija".

Mladoženja u elegantnom odelu i nevesta u prelepoj venčanici sa dugačkim velom, nasmejani i srećni, zračili su nekim posebnim sjajem.

- Zaljubljeni kao prvog dana - rekla je jedna mladina rođaka, dok je sa očima punih suza radosnica posmatrala Davora i Dolores kako strpljivo poziraju fotografu.

Međutim, kao i svi mladenci, ni oni nisu krili da imaju malu dozu treme.

- Posle me pitajte šta god hoćete, sada znam da treba da kažem samo jedno - u svom maniru, kratko je rekao Davor, pred sam početak ceremonije, prenose novosti.rs.

Nekoliko trenutaka kasnije, pred velikim brojem zvanica, naš olimpijac i njegova izabranica izgovorili su sudbonosno "da". Radost zbog zajedničkog života još je veća jer je mladi par pre mesec dana saznao da će dobiti prinovu.

- To je moj najveći trofej - rekao je tada Davor.

Među gostima bili su Davorov trener Sreten Damnjanović, brojni subotički sportisti i članovi RK Spartak, mnogobrojni prijatelji, rodbina…

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović
Tagovi: Davor Štefanek

Najnovije vesti