Kalina Kovačević: Završila sam sa venčanicama

Kalina Kovačević: Završila sam sa venčanicama

Autor: | 18/12/2016

0


Pre skoro godinu dana Kalina Kovačević je stavila tačku na svoj brak s Radetom Ćaldovićem, s kojim ima ćerkicu Mionu, a sada otkriva da li ima planove u ljubavi i u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom.

Na sceni Narodnog pozorišta Kalina se pojavljuje u predstavi "Ženidba", u kojoj tumači neobičnu devojku koja bi volela da se uda, ali je previše izbirljiva i neodlučna.

- Izbirač naiđe na otirač. Nadam se da to neće biti slučaj kod mene - kaže uz osmeh Kalina.

Kalina Kovačević: Mama mi je govorila da u ljubavi biram srcem

Ona u predstavi nosi i prelepu venčanicu, pa je bilo logično pitati je da li će i u privatnom životu još jednom obući belu haljinu.

- Zaposlena sam u Narodnom pozorištu i "Ženidba" mi je jedna od omiljenih predstava. Niko me ne prepoznaje. Što se venčanica tiče, završila sam s njima van pozorišta, mogu samo da ih nosim u pozorištu - kaže Kalina, a piše blic.rs.

Ona kaže i da je sa bicšim suprugom u dobrim odnosima i da o petogodišnjoj ćerkici Mioni i njena i njegova porodica vode računa.

Kalina Kovačević: Nije ključna stvar da imam partnera da bih bila srećna

- Tu je, naravno, Rade, moja mama, kao i njegova mama, tako da svi vodimo računa o njoj. Mi smo i dalje svi tu zajedno za Mionu i uvek ćemo biti - kaže Kalina.

Glumica je u sjajnoj formi i odlično izgleda, a otkrila je i kako joj to uspeva.

- S obzirom na to da sam mama i da imam 33 godine, trudim se da vodim računa o svom izgledu, a prvenstveno o zdravlju. Iskreno, volim i da izgledam lepo. U mojim godinama svi moraju da krenu s treningom da ne bi bilo kasno kad dođu u četrdesete - kaže ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Tijana Vuković

Najnovije vesti