Trećom trudnoćom Džesika Simpson spasava brak

Trećom trudnoćom Džesika Simpson spasava brak

Autor: | 17/12/2016

0

Džesika Simpson je ponovo trudna, pišu svetski tabloidi i dodaju da se glumica svojski trudi da spasi brak sa suprugom Erikom Džonsonom.

Par već ima dvoje dece, četvorogodišnju Maksvel i trogodišnjeg Ejsa, a trudnoća je, kako navodi neimenovani i dobro obavešteni izvor portala "Radar Online", bila jedini način da se njihov brak spasi.

Treće dete su želeli mesecima. Od njihovih prijatelja mediji saznaju da je par u polsednje vreme bio često razdvojen, a čak se šuška i da je Erik prevario svoju suprugu.

- Navodno se zbližio s jednom od dadilja svoje djece. Džesika je, s druge strane, ponovo bila u kontaktu s Džonijem Noksvilom, s kojim je davne 2005. imala aferu. Ipak, sada je, izgleda, sve to iza njih, budući da su odlučili da braku i porodici daju novu šansu i čekaju prinovu - kaže izvor.

Džesiku Simpson suprug prevario sa dadiljom?

Džesika već duže vreme prolazi kroz turbolentno razdoblje u životu. Svojevremeno je otkrila da se oseća ugodnije u svom telu otkako je postala majka. Nakon dva porođaja mnogo se namučila sa kilažom, a sada napokon uživa u svojoj vitkoj figuri. Ostaje da se vidi hoće li se poslednja bračna kriza, odnosno trudnoća koja je tu da krizu pobedi, odraziti na njenom telu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images