Magic Night na Jahorini

Magic Night na Jahorini

Autor: | 30/11/2016

0

Poslednjeg novembarskog vikenda na Jahorini je održana jedanaesta modna manifestacija “Deichmann Magic Night”. Predstavnici medija iz celog regiona imali su prilike da uživaju u lepotama olimpijske planine nadomak Sarajeva, a na modnoj reviji u hotelu “Vučko” ugledne zvanice mogle su da vide i predloge  autfita za najluđu noć.

Kompanija “Deichmann” predstavila je kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/2017, koju odlikuje ležernost, prefinjenost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena. Reviju je otvorila kreatorka Suzana Perić, koja se prvi put oprobala u ulozi manekenke.

Modna kuća “Balextra” prikazala je svedenu liniju elegantnih crnih haljina izrađenih od najfinijih materijala, dok je “Allegra” predstavila kolekciju haljina atraktivnih i šarenih dezena, pogodnih i za poslovne i za svečane prilike.

Predstavio se i stilista Nemanja Pantelić, čiji su modeli inspirisani geometrijom, muškim krojevima, kao i igrom različitih formi i materijala. Između ostalih, na reviji ih je nosila i specijalna gošća, voditeljka Maja Manojlović.

Program su vodile Ivana Stanković i Milica Bursać.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Promo