Ana Bekuta iskreno: Milutin me je kupio pažnjom

Ana Bekuta iskreno: Milutin me je kupio pažnjom

Autor: | 30/11/2016

0


Ana Bekuta je pre nekoliko dana otkrila detalje iz privatnog života kada je ispričala da je sina Igora, kada je imala 17 godina, ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Pošto joj je bilo teško što se odvojila od sina, ona se vratila po njega, a sada je otkrila zbog čega se još u životu kaje.

Ana Bekuta o teškom detinjstvu: Pomišljala sam da se spakujem i pobegnem

- Kajem se jedino zbog toga što nisam rodila još jedno dete. Samo zbog toga se kajem i ni zbog čega drugog - kaže pevačica, a piše alo.rs. 

 

Vrlo emotivna, kako mnogi komentarišu, jedna od retko dobrih osoba na domaćoj estradi, Ana nikada nije stavljala fokus na tu priču. No na pitanje da li ju je dobrota nekada koštala, pevačica odgovara:

- Nikada. Stigne nagrada za dobrotu uvek. Kad-tad vas neko nagradi za dobrotu. Na nju niko nije ostao imun. Dobrota i dobro uvek pobeđuju.

Ana Bekuta o vezi sa Milutinom: Ne branim mu da se viđa sa bivšom ženom

Život je nije uvek mazio. Uvek je koračala napred, nikada nije posustajala, a da li je i koliko često plakala, iskreno nam je rekla.

- Ne mnogo. Nisam plačljivica. Ako mogu da se pohvalim, ja sam jaka i hrabra žena. Suze su samo izgovor. Treba se uhvatiti u koštac sa životom. Ne treba plakati, nego treba učiniti sve da od života izvučeš maksimum da porodicu sačuvaš, zaštitiš. Ja sam imala tu ulogu, i dalje je imam - da izvedem porodicu na pravi put, u čemu mislim da sam i uspela - kaže Ana.

Ana Bekuta: Ljubav je moj eliksir mladosti

Dešavalo se, kako kaže, da povisi ton, ali to su retke situacije.

- Ja sam energinična žena. Dešava se da povisim ton. Ljudski je povisiti ton. Povisim ga nekada na Mrku, nekada on na mene. To su svakodnevne sitnice zbog kojih povisimo ton, ništa ozbiljno - kaže Ana, koja o gospodinu Mrkonjiću priča s puno ljubavi i emocija, kao i prvog dana.

- Milutin me je kupio pažnjom, time što je nežan, a ujedno snažan i ostvaren muškarac - naglašava ona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Miša Obradović
Tagovi: ana bekuta

Pročitajte još

Najnovije vesti