Emina Jahović: Za sreću je veoma važan duševni mir

Emina Jahović: Za sreću je veoma važan duševni mir

Autor: | 27/11/2016

0

Emina Jahović često je pored muzike pronalazila nove izazove i iskustva, a sada je postala zaštitno lice jednog domaćeg brenda donjeg veša. Supruga turske pop zvezde Mustafe Sandala oprobala se kao glumica, model i poslovna žena, a na pitanje u čemu vidi nove izazove, Emina kaže:

- Mnogo radim u poslednje vreme, ali hvala bogu mogu sve da postignem. U Turskoj sam radila razne kampanje, a počela sam ozbiljno da se bavim i biznisom i u tome vidim izazov. Reč je o kozmetici, na tržištu su se pojavila dva moja parfema, četiri losiona za telo, sada su u planu nove stvari. Napravila sam divan sprej za žene, za noge, dekolte i ruke. To će biti fenomenalno za dame koje vole da nose mini suknje. Želim da otkrijem tajnu nas žena koje smo stalno pred kamerama. Nije to nikakva misterija, svi imamo mane, ali ih prikrivamo na dobar način.

Emina Jahović o svom suprugu: Mi smo dva različita sveta

Ona ističe da je tajna njene lepote pre svega u ličnom zadovoljstvu.

- Imam dvoje dece, dobrog muža i porodicu. Takođe, savetujem svima da se bave sportom, da ne nalaze izgovore jer za rekreaciju uvek može da se nađe vremena. Za sreću je mnogo važan duševni mir. I najbogatiji i najmoćniji ljudi na svetu mogu da pronađu nešto što je loše, ukoliko to žele. Ali i nešto dobro, mada ljudi, pre svega, traže loše stvari. I kada ste u najgoroj situaciji, okrenite se oko sebe i vidite šta je moglo gore da se desi, a nije se dogodilo. U tome je tajna i trik. Čovek treba da bude srećan onim što jeste i da pruži maksimum, jer ne može da bude neko drugi - kaže Emina, a pišu novosti rs.

Emina Jahović-Sandal: Da nisam toliko psihički stabilna, u Istanbulu bih verovatno bila vrlo nesrećna

Poznata pevačica napominje da je muzika u njenom životu od 14. godine i da planira da snim novi album.

- Stalno komponujem, u poslednje vreme sam se posvetila biznisu, ali očekujem da se brzo vratim u studio i počnem da radim na novim pesmama. Razmišljam i o koncertu u beogradskoj "Kombank areni", ali o tom potom.

Emina Jahović: Radim sa šamanom koji je najbolji prijatelj Gvinet Paltrou (video)

Na pitanje šta donosi veću zaradu, biznis ili muzika, Emina kaže:

- Sve zavisi na koji način to posmatrate. Ništa ne gledam kao biznis, već kao ljubav prema nečemu. Ljubav prema parfemima i muzici je potpuno ista. Muzika mi se dogodila dok sam bila klinka, a ovo drugo kasnije, ali ne mogu da odvojim te dve ljubavi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Miša Obradović
Tagovi: emina jahović

Pročitajte još

Najnovije vesti