Željko Vasić u susret koncertima u Beogradu i Novom Sadu

Željko Vasić u susret koncertima u Beogradu i Novom Sadu

Autor: | 26/11/2016

0

U jednom beogradskom restoranu pevač Željko Vasić družio se sa predstavnicima medija i u prijatnoj atmosferi i dobrom raspoloženju govorio o predstojećim koncertima u beogradskom Sava Centru 24.decembra i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 25. decembra.

Jedan od najpopularnijih pop pevača po treći put će održati solistički koncert u Sava Centru i ne krije da svaki put ima tremu kad nastupa pred beogradskom publikom, ali i napominje da Beograd u kojem živi od svoje 14. godine smatra svojim gradom kao i rodni Zaječar.

- Baš kao i u jednoj od mojih pesama biću ponovo `na pola metra` od svoje publike i neizmerno se radujem svemu što dolazi. Iza mene je uspešna godina tokom koje sam snimio sedam spotova, objavio novi album `Nema dalje`, u pripremi je osmi spot koji ću snimati u Zaječaru, a finiš 2016. je kada je reč o mom radu u znaku koncerata u Beogradu i Novom Sadu. Sve je podređeno pripremama, a počele su i probe sa bendom - kaže Željko Vasić.

Milenko Bugarčić ispred koncertne agencije Sava Centra otkrio je da se ulaznice za koncert Željka Vasića prodaju bolje od svih očekivanja budući da reklama još uvek nije počela da se emituje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Željko Vasić