Koja je najlepša neXt novogodišnja haljina?

Koja je najlepša neXt novogodišnja haljina?

Autor: | 23/11/2016

0


Novogodišnja euforija kao da je poranila ove godine. Sa naslovnih strana nas vrebaju šljokice, zvezdice, zlatni i srebrni detalji, pa je poprilično jasno šta će se nositi u novogodišnjoj noći. I ma kako da nam se činilo da do Nove godine ima vremena, nije na odmet da narednih dana malo prošetate po tržnim centrima jer možda sretnete baš vašu neXt novogodišnju haljinu.

A ukoliko se pitate gde biste je mogli pronaći, do 26.novembra je u Delta City tržnom centru aktuelna izložba „Zakopčaj me selotejpom“ koja na jedinstven način predstavlja spoj mode i ekološke svesti, odnosno reciklaže. Verovatno se pitate kako ove dve stvari mogu biti u istoj rečenici, a kamo li predstavljeni kroz odeću? Most koji ovoga puta spaja modu i kompanije koje brinu o životnoj sredini i podstiču svoje potrošače da recikliraju ambalažu su profesionalni domaći dizajneri. Tako je poznati modni kreator Igor Todorović za neXt sokove dizajnirao jednu avangardnu ali vrlo nosivu haljinu koja je u potpunosti napravljena od ambalaže neXt sokova!

- Svest o očuvanju planete ključna je stvar savremenog čoveka. neXt u tom smislu je svakako na visokom nivou, uzme li se u obzor aktivno učestvovanje u ovakvim i sličnim projektima koji u skladu sa svetskim trendovima, stavlja vizuelne i kreativne discipline u kontekst reciklaže i svesti čoveka o okolini - kaže Igor Todorović, čija je haljina privukla veliku pažnju posetilaca.

I gde ste na kraju u svemu ovome vi? Prošetajte do Delta City u narednih par dana i glasajte za najlepšu haljinu na ovoj izložbi jer će na proglašenju najlepše haljine 26.novembra biti izvučen i jedan srećni dobitnik koga očekuju lepe nagrade. Zato, birajte pažljivo i odlučite What’s your neXt!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: next PR

Najnovije vesti