Sprema se jedan od najskupljih holivudskih razvoda: Kraj braka Elen Dedženeris i Porše de Rosi?

Sprema se jedan od najskupljih holivudskih razvoda: Kraj braka Elen Dedženeris i Porše de Rosi?

Autor: | 20/11/2016

0

Brak slavne američke komičarke Elen Dedženeris, i njene životne saputnice, glumice Porše de Rosi, navodno je završen, pišu američki tabloidi.

Iako Elen i Porša čine sve da ostanu zajedno i poriču da se razvode, njihovi prijatelji tvrde da ništa više ne može da im pomogne, da se neprestano svađaju i da su - kako to u Holivudu vole da kažu kada žele da sakriju prave razloge razlaza -  razlike među njima nepremostive.

Elen Dedženeris ima “vezu” na dvoru: Kejt Midlton mi je rođaka, ali to krije

- Imale su burne svađe zbog Eleninog ponašanja, odnosno želje da sve kontroliše i zbog njenih problema sa besom, pićem i rasipanjem novca, uglavnom na nekretnine. Problem je i njihov pretrpan raspored i činjenica da Elen ne želi da Porša bilo šta radi - kažu neimenovani sagovornici  tabloida "Hollywood Take".

Kako se procenjuje, ukoliko ga zaista bude, razvod Porše i Elen će biti jedan od skupljih holivudskih razvoda, jer Dedženeris poseduje imetak od 345 miliona dolara.

Elen Dedženeris i Porša de Rosi: Spoj dečačkog stila i holivudskog glamura

- Dobar deo Eleninog bogatstva je u igri. Ovo bi mogao da bude jedan od najskupljih, najprljavijih i najružnijih holivudskih razvoda ikad - kaže izvor blizak paru.

Elen i Porša su u vezi od 2004, a venčale su se četiri godine kasnije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images