Sara Džesika Parker je spremna: Dosta sam odlagala, moje cipele stižu u Njujork! (video)

Sara Džesika Parker je spremna: Dosta sam odlagala, moje cipele stižu u Njujork! (video)

Autor: | 20/11/2016

0

Glumica Sara Džesika Parker je ostala zauvek za mnoge od nas Keri, divna kolumnistkinja koja piše o muško-ženskim odnosima, traga za pravom, savršenom ljubavlju i luda je za cipelama!

Ali, Sara je počela da u privatnom životu dizajnira cipele, da ih stvara baš onakvima kakve je oduvek želela, a sada je došao trenutak da svoje delo i pokaže i u voljenom Njujorku.

- U redu  Njujorče, zanemarivala sam te dovoljno dugo. U utorak, 11. novembra muvaću se po Sohou u Blumingdejlovoj prodavnici. Radiću na spratu sa obućom i pomagaću damama, ali i momcima, da pazare par cipela iz moje najnovije kolekcije! Ovo je brzo postao moj novi omiljeni posao, ako niste znali. Biću tamo oko 11. ujutro, taman par sati pre nego što odjurim na sledeći sastanak! - pozvala je Sara sve one koji vole njen stil i obuću koja nosi njeno ime.

Za ovaj poziv Sara je rekreirala stil Keri sa početka emitovanja serije "Seks i grad" i uvodne špice, samo što je bebiroze zamenila crnom bojom.

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on Nov 18, 2016 at 12:04pm PST

Sara cipele koje nose njeno ime doživljava kao nešto mnogo više od obuće. Na primer ove neobične zlatne cipele koje nose ime "Eho", nazvala je poklonom koji neprestano daruje.

Pogledajte da li vam se neki od modela dopada, jer, zašto ne biste barem na jedan dan bile ona?

Fabulozno zabavne, neverovatno udobne i tako svetlucave. Beskrajni stilovi za kojima ćete poludeti...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash

Pročitajte još