Porođaj u luksuznoj klinici: Vladimir Stojković odvojio malo bogatstvo za dolazak drugog sina

Porođaj u luksuznoj klinici: Vladimir Stojković odvojio malo bogatstvo za dolazak drugog sina

Autor: | 20/11/2016

0

Vladimir Stojković supruzi Valentini, koja je u petom mesecu trudnoće, za porođaj je obezbedio najbolje uslove i za to nije žalio para. Bračni par se dogovorio da se njihov sin rodi u Notingemu, gde oni trenutno žive, i to u jednom privatnom porodilištu, koja će golmana koštati 15.000 evra.

Za Vladimira Stojkovića i Valentinu medeni mesec traje zauvek (foto)

S obzirom na to da Vladimirova žena na toj klinici i vodi trudnoću, nisu želeli da menjaju tim lekara u koje je gospođa Stojković stekla poverenje.

Vladimir Stojković je sjajan golman, ali i nežni tata (foto)

U cenu koju će sportista platiti, osim pregleda tokom svih meseci blagoslovenog stanja, ulazi i porođaj, Vladimirovo prisustvo u sali, kao i Valentin boravak u luksuznom apartmanu u trajanju od tri dana i babica koja će joj non-stop biti na raspolaganju.

- Stojković su planirali da se njihovo dete rodi u Srbiji, ali su promenili odluku. Kako stvari sada stoje, beba će se ipak roditi u Engleskoj. Stojke želi odmah da vidi sina, a nije siguran da bi baš tog dana mogao da dođe u Beograd. Njemu je novac nebitan i spreman je da plati koliko god treba samo da njegovoj Valentini budu obezbeđeni uslovi na najvišem nivou. Ona će biti smeštena u luksuznom apartmanu - otkriva jedan golmanov blizak prijatelj, a piše kurir.rs.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!