Uzor joj je bila Sofija Loren: Priča iz prve ruke o vrtoglavom uspehu Melanije Tramp

Uzor joj je bila Sofija Loren: Priča iz prve ruke o vrtoglavom uspehu Melanije Tramp

Autor: | 16/11/2016

0

Melanija Tramp je, zahvaljujući tome što je njen suprug postao novi predsednik Sjedinjenih Država, jedna od najpopularnijih žena sveta, i to će, po svemu sudeći, ostati tokom čitavog njegovog mandata.

Buduća prva dama SAD, koja će na tom mestu naslediti Mišel Obamu, ipak nije samo spletom srećnih okolnosti došla do toga da postane planetarno poznata, već je svoje ime i karijeru uspešno i mukotrpno gradila čitave dve decenije.

Na početku svoje karijere, tada mlada manekenka Melanija imala je u glavi samo jednu misao, kako da svoje ime učini svetski poznatim.

Prva dama sa najviše stila: Melanija Tramp nikome ne dozvoljava da joj se meša u modni izbor

Njena nekadašnja cimerka, Viktorija Silvested kaže da je Melanija početkom devedesetih godina prošlog veka, dok su stanovale zajedno u Parizu, bila izrazito ambiciozna devojka, sa snažnom voljom i odlučnošću, ali nadasve - dobrodušna.

- Kada ste na početku karijere tempo je ludački, dnevno idete na više od 10 kastinga, bukvalno trčite od jednog do drugog sa svojim bookom u rukama. Konkurencija je ogromna, jer sve to istovremeno radi još nekoliko hiljada drugih devojaka. Ne preterujem, dan smo provodile u metrou, mobilnih telefona tada nije bilo, a mi smo bile strankinje u zemlji čiji jezik ne znamo. Život u stranoj zemlji nimalo nije lak. Iako smo iz različitih zemalja, Melanija i ja smo se sjajno slagale. Ona nikada nije volela izlaske i žurke, jer joj je bilo važno samo da uspe u modelingu - kaže Viktorija koja je poreklom iz Švedske, danas televizijska ličnost, model i dizajnerka linije kupaćih kostima i donjeg veša.

Melanija Tramp, po mnogo čemu neobična prva dama Amerike

Ona kaže da je sa Melanijom živela nekoliko godina.

- Radila je naporno i mnogo se trudila da uspe, jer ne potiče iz naročito imućne porodice. Ona nije samo mislila na sebe, već je želela da uspe kako bi pomogla i svojoj porodici. Sećam je se kao velikog borca, i nikada nije krila da ima velike ambicije. Ona nikada ne odustaje. Jednostavno, u njenim očima se moglo videti da će uspeti. O njoj mogu da kažem samo sve najbolje, to je zaista posebna žena, izuzetno dopadljiva. Ako ste s njom prijatelj, možete joj u potpunosti verovati - kaže Vikotija.

Ona kaže da su obožavale da prave salate i da je Melaniji omiljena salata od tunjevine.

- Kada bismo završile sa ručkom po dogovoru bismo počele da vežbamo. Trčale smo gore-dole uz i niz stepenice da bismo sagorele kalorije. Bile smo vrlo posvećene svom poslu - objašnjava Viktorija.

Melanija Tramp: Zaljubila sam se u Donaldov neverovatan um (video)

Melanija je, kaže Viktorija, graciozna, zanosna žena koja zrači otmenošću.

- Ona će se, bez sumnje, vrlo dobro snaći u ulozi prve dame. Ona je veoma dobro upućena u modne trendove. Biće prelepa kao prva dama. Mnogi priznati svetski dizajneri će se bez sumnje takmičiti ko će je stilizovati. Melanija je mojoj majci jednom, kada je došla u Pariz da nas poseti, rekla da će jednog dana biti poznata kao Sofija Loren. Ona joj je bila idol, zbog njenog izgleda, lepote i misterioznosti. Kada sam je videla u Beloj kući, setila sam se toga. Sigurno je imala potrebnu unutrašnju snagu i osećaj da je nešto veliko čeka u životu - kaže nekadašnja cimerka Melanije Tramp.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Melanija Tramp