Aleksandar Radojičić o odnosu prema obožavateljkama: Jasno im dajem do znanja gde je granica

Aleksandar Radojičić o odnosu prema obožavateljkama: Jasno im dajem do znanja gde je granica

Autor: | 14/11/2016

0


Aleksandar Radojičić važi za jednog od najpoželjnijih glumaca mlađe generacije. Mada je konstantno okružen lepim ženama, u njegovom fokusu za sada je samo jedna mlada dama - trogodišnja ćerka Aja.

- Najslabiji sam na ćerku - istakao je mladi dramski umetnik i otkrio da još uvek nema u planu da se ženi.

- Ali to se nikad ne zna. Voleo bih jednog dana da se oženim. Mada, u suštini, brak kao papir uopšte mi nije najbitniji - kaže Aleksandar, a piše blic.rs.

Na pitanje da li ima devojku nije nam dao precizan odgovor. Bio je spremniji da priča o obožavateljkama, koje, kaže, ipak nisu navalentne.

- Sve je to sa merom, ali mnogo zavisi od toga kako se vi postavite. Uvek sam kulturan i jasno im dajem do znanja gde je granica.

- To kako vi mene vidite i kako se ja ponašam dok dajem intervjue jedna je stvar. Posao kojim se bavim omogućava istupanje u medijima, a to zahteva veliku odgovornost. Moram da pazim kako se ponašam u javnosti, zato što se neki klinci možda ugledaju na mene. Svako od nas ima i svoje "žute minute" i nekad nije raspoložen, ali svi se trudimo da se u javnosti to ne vidi. Mene uglavnom može da iznervira ljudska glupost - kaže Aleksandar, koji ove sezone sa predstavom "Pazi šta želiš", a koju igra sa kolegama Aleksandrom Tomić i Radovanom Vujovićem, obilazi Srbiju i svet.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Pročitajte još