Rob i Čajna u svađi samo jedan dan nakon rođenja ćerke

Rob i Čajna u svađi samo jedan dan nakon rođenja ćerke

Autor: | 12/11/2016

0

Rob Kardašijan je dobio ćerku Drim pre samo jednog dana, ali je za tako kratko vreme već uspeo da se posvađa sa mamom Blek Čajnom i to zbog bebe!

Drim je na ovom svetu tek nešto više od 24 sata, a njen tata je već ušao u pravi mali rat sa mamom oko toga kako se treba brinuti o bebi!

Pošto je Blek rodila Drim carskim rezom, nakon pregleda lekara data joj je dozvola da može da napusti bolnicu, jer su i beba i ona u savršenom zdravstvenom stanju.

Ali, tata Kardašijan smatra da on zna bolje.

- Kada su saopštili Robu i Čaj da mogu da vode Drim kući, Rob je insistirao da ostanu u bolnici do subote da bi bio siguran da je sve u redu sa mamom i bebom - priča insajder blizak porodici za RadarOnline i dodaje - Drim je tako stigla kući za vikend jer tata zna bolje od lekara i mame.

Ali, kako je klan Kardašijan uredio kuću da sačeka bebu?

- Kris je obišla čitavu kuću da se uveri da je sigurna i i dovoljno udobna za novog člana porodice - rekao je izvor napominjući da je baka angažovala tim za obezbeđenje koje će motriti na dom bez prestanka!

Ali, to nije sve - Robijeva sestra je napunila kuću od poda do plafona ružičastim i belim ružama, kao i poklonima, ma svime što ste mogli da poželite! - ispričao je izvor za RadarOnline.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. promo