Telohranitelj Kim Kardašijan otkrio istinu: Deca im služe kao rekviziti

Telohranitelj Kim Kardašijan otkrio istinu: Deca im služe kao rekviziti

Autor: | 10/11/2016

0

Poznata rijaliti porodica Kardašijan voli da bude u centru pažnje gde god da se pojavi i šta god da radi i to nije tajna. Međutim, iako kažu da je "svaka reklama dobra reklama" razlog trenutnog pojavljivanja Kardašijana ovog puta ne ide na ruku selebriti porodice. Bivši telohranitelj Kim Kardašijan, Mark Behar, izjavio je za jedan časopis da život Kardašijan/Džener klana uopšte nije tako glamurozan i savršen kakvim ga predstavljaju.

Behar tvrdi da Kim i Kanje decu ćerku Nort i sina Seinta ponekad koriste kao rekvizit kojim privlače medije.

- Vreme koje provode sa decom uglavnom je predstava za kamere. Oni se prema deci ponašaju kao prema torbama, kao nešto što nose sa sobom da bi priredili šou za javnost - otkrio je Mark.

Na porodičnim okupljanjima ove velike porodice, deca su sa njima samo zarad fotografija, a čim završe svoj "posao" uzimaju ih bebisiterke.

Behar objašnjava i kako su Kim i Kanje mnogo radili da bi postali jedan od najuticajnijih parova na svetu i tvrdi da im brak neće trajati večno, već da je i to još jedan poslovni dogovor.

- Lešinari. To su jedine reči kojima mogu da opišem te žene. One svoje muškarce smatraju vlasništvom i sa njima su dok imaju koristi od njih - dodaje je Mark.

Iako odnosi u rijaliti porodici deluju veoma prisno, Behar tvrdi da su zapravo jedni drugima konkurencija. S obzirom da je Kajli mlađa kopija Kim medijska pažnja je sve više usmerena ka njoj i naravno to za Kim predstavlja problem.

- Kuća u kojoj se snima šou je opremljena samo za slikanje. U njihovim životima ništa nije realno samo glume zbog šoua, novca i sponzora koje čekaju - zaključuje Mark.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram
Tagovi: kardasijan

Najnovije vesti