Brak Džona Travolte neobičan je zbog toga što dugo traje, ali tu ima još nečega

Brak Džona Travolte neobičan je zbog toga što dugo traje, ali tu ima još nečega

Autor: | 08/11/2016

0


Zbog toga što su neprestano pod takozvanom "lupom javnosti" koja preuveličava, ali neretko i izobličava čak i najbeznačajnije događaje iz njihovoh života, holivudske zvezde ne mogu da se pohvale da imaju "normalne", "obične" brakove.

Međutim, ima onih brakova koji se zaista odlikuju brojnim kontroverzama, a među "najčudnijima" je svakako brak Džona Travolte i Keli Preston.

Taj brak je, za početak, veoma netipičan za holivudske standarde jer, bez prekida, traje već pune 23 godine, što ga svrstava među najstabilnije u industriji zabave.

Američki tabloid "Star" objavio je niz bizarnih priča o poznatom paru koje su otkrili njihovi prijatelji.

Kao što je poznato, Džon i Keli život su posvetili sajetnologiji i ona je veoma važan deo života. Njihovi prijatelji otkrili su da oni imaju veoma zanimljive seksualne fantazije, a Kečli se često hvali onim što rade u krevetu.

- Džon obožava da upražnjava seks s Keli kad je ona kostimirana kao stjuardesa, a on kao pilot. Zahteva da ga zove "kapetane" - otkrio je neimenovani, ali očigledno veoma dobro obavešteni izvor tabloida "Star".

Kad je imao 22 godine Travolta je bio vezi sa 20 godina starijom koleginicom. Istovremeno, Keli je bila u vezi sa Čarlijem Šinom, ali ga je ostavila, pošto ju je slučano upucao u ruku.

Džon je nekoliko puta bio u centru gej skandala u raznim tabloidima širom sveta. Neimenovani fizioterapeut otpužio je Travoltu da mu je nudio novac u zamenu za seks, a onda je objavljena fotografija na kojoj se Džon ljubi sa članom obezbeđenja. Godinama postoji trač u Holivudu, i to je jedna od navodno najvećih tajni Holivuda, da je Džon već tri decenije u vezi sa glumcem Tomom Kruzom, takođe sajentologom.

Pojavljivanje para u javnosti obično bude propraćeno podsmehom jer mnogi smatraju da je Keli samo paravan za Travoltinu homoseksualnost, iako su u braku već 23 godine i imaju dvoje dece.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti