Raskalašna istorija Kamile Parker

Raskalašna istorija Kamile Parker

Autor: | 06/11/2016

0


Iako danas izgleda kao uglađena bakica prošlost Kamile Parker Bouls, supruge princa Čarlsa daleko od standarda kraljevske porodice.

Ona je kako piše u knjizi "On the fringe" Imogen Tejlor bila prava gutačica muškaraca.

- Kamila je bila otpuštena s otmenog posla gde je radila za dizajnere enterijera, jer je volela da izlazi bez prestanka i da preteruje tokom 60-ih. Stalno je menjala muškarce. Kamila je bila prava ‘party životinja’. Živela je za muškarce, skupe večere, jahanje, novac i žurke - kaže Imogen.

Ona kaže da je ovakvo ponašanje u krvi Kamile Parker pošto je i njena prabaka bila poznata kao osoba koja je često menjala partnere.

Šta više, njena pretkinja Alis Kepel bila je ljubavnica kralja Edvarda VII.

Autorka knjige i dodaje da je vojvotkinja svesna da nije neka lepotica, ali je sve to nadoknađivala svojom ličnošću i nastupom.

Ona je karijeru ljubavnice započela već sa 17 godina kada je bila u vezi sa jednim starijim aristokratom, a šuška se kako je nevinost izgubila s Kevinom Burkom, bogatašem iz ugledne britanske porodice.

- Sa muškarcima nije bila stidljiva zbog čega je brzo postala popularna.

Kamila iza sebe ima i jedna brak sa oficirom Endruom Parker Boulosom (76), s kojim je bila u vezi 22 godine, a zatim je izašla u javnost kao ljubavnica princa prestolonaslednika Čarlsa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/p. p. Guliver/Getty

Pročitajte još