Ališa Kiz: Nisam protiv šminke, ali urođena lepota svake žene je predivna

Ališa Kiz: Nisam protiv šminke, ali urođena lepota svake žene je predivna

Autor: | 04/11/2016

0

Ališa Kiz nastavlja sa sjajnim trendom koji je pokrenula, da više ne koristi šminku, pa se u takvom izdanju pojavila i na naslovnici novembarskog izdanja prestižnog magazina "V".

Pored toga što je ponosno pokazala svoju prirodnu lepotu, Ališa je otvoreno govorila o dvostrukim standardima sa kojima se suočavaju poslovne i uspešne žene.

A photo posted by V Magazine (@vmagazine) on Oct 31, 2016 at 6:03am PDT

- Mislim da je, definitivno, veoma delikatno biti žena. Odeš na posao i ako nisi našminkana tog dana ljudi odmah kažu: "Oh, ala izgledaš umorno". I to nije samo u industriji zabave, nije samo tako u filmskoj industriji, i nije samo u modnoj industriji tako, i to nije tako samo na bilo kom poslu ili u magazinima koje čitamo, to je kolektivna svest - upozorava Ališa.

I pored svežeg izgleda koji tako dosledno promoviše, slavna muzičarka kaže da ne vodi nikakvu kampanju protiv šminke.

A photo posted by V Magazine (@vmagazine) on Oct 31, 2016 at 3:57pm PDT

- Ne postoji ništa što može da poremeti tu neverovatnu, urođenu lepotu koja živi unutar svake žene, jer smo najspektakularnija stvorenja koja su ikad stvorena. Zapanjujuće je da su sve žene lepe - kaže Ališa.

Ona je otvoreno progovorila i o podelama koje vidi u svojoj domovini Americi.

- Definitvno ne postoji ravnoteža, i budimo iskreni, svi to osećamo. Muzika, međutim, može da bude ključ za prevazilaženje jaza među ljudima, i može da pomogne da shvate međusobne razlike. Predivno je što svi možemo da se identifikujemo s muzikom. Bilo da ste umetnik ili radite za šalterom, muzika je naš život - zaključila je Ališa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: ališa kiz

Najnovije vesti