Dženifer Lopez i Mark Entoni ponovo zajedno (video)

Dženifer Lopez i Mark Entoni ponovo zajedno (video)

Autor: | 02/11/2016

0

Bivši supružnici Dženifer Lopez i Mark Entoni su se ponovo ujedinili, pojavivši se zajedno na sceni u Majamiju gde je Džej Lo održala koncert.

Dženifer je koncert posvetila Hilari Klinton, jer u Americi ne postoji predizborna tišina, te je pozvala sve da glasaju za njenog favorita u čemu joj se pridružio i Mark.

- Ovde sam da podržim dve žene, kojima bih poverio svoj život i svoju decu - rekao je Mark publici - ovo je veoma važan trenutak za istoriju.

Iako je kiša pretila da pokvari nastup, to nije sprečilo skoro 8.000 fanova da plešu i pevaju uz svoju omiljenu zvezdu.

- Hvala ti Florido što si večeras bila ovde... Bilo je fenomenalno! - Napisala je Dženifer na Instagramu posle nastupa.

Mark je dodao:

- Ponosan što sam učestvovao na koncertu Džej Lo za Hilari, vaš glas je od krucijalne važnosti!

Prošlog meseca je potvrđeno da će Markova kompanija Magnus Media i Sony Music Latin raditi na razvoju i produciranju novog albuma Džej Lo koji će biti na španskom jeziku. Tako da se par nedavno zajednički vratio u studio gde, kako kažu, "stvaraju istoriju".

Pucnjava na setu serije Dženifer Lopez

- Izuzetno sam srećna i veoma se radujem ovom uzbudljivom muzičkom putovanju sa Markom koje će slaviti moje latinske korene - Rekla je Dženifer za E!News.

Mark se nadovezao:

- Ona je postigla ogroman uspeh u svojoj karijeri i predstavljala je našu kulturu čitavom svetu od prvog dana. Njena umetnost, profesionalizam i strast prema muzici su samo neke od osobina koje su joj omogućile da zauzme jedinstveno mesto u svetu zabave, a to je uspelo samo malom broju ljudi. Radujem se našoj saradnji i tome što ću biti deo stvaranja muzičkog nasleđa koje stvara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty