Danijela Dimitrovska: Nema mi druge, moram da rodim i ćerku

Danijela Dimitrovska: Nema mi druge, moram da rodim i ćerku

Autor: | 31/10/2016

0

Danijela Dimitrovska otkrila je da, iako zna da bude stroga mama, protiv gena ništa ne može. Sin Matija u svemu kopira tatu Ognjena Amidžića, pa je njoj jedino preostalo da rodi "malu Danijelu". A to, kaže, jedva čeka.

Danijela kaže da njen sin, iako ima samo tri godine, sebe naziva genijem. Jak karakter i smisao za humor, kaže Danijela, često je nasmeju do suza, a sličnost koju ima s tatom Ognjenom tek je "poslastica".

- Zaista ima jak karakter i potpuno je izgrađen kao ličnost. Duhovit je i voli da se šali s nama, ali nije ni čudo, sve je povukao na oca! Nema mi druge nego da rodim ćerku da bude na mene. A i ne bih volela da Matija ostane jedinac. Znam koliko je meni značilo to što sam pored sebe imala sestru, tako da ni on neće ostati uskraćen za tu ljubav. Lepo je imati još dece - kaže Danijela Dimitrovska, a piše blic.rs.

Ona dodaje da je i Matija došao bez nekog plana pa će tako i drugu bebu prepustiti "višim silama".

- I ja se vodim onom rečenicom: "Samo da je živo i zdravo", ali ako baš moram da se izjasnim, onda bih zaista volela da rodim devojčicu, iako sebe sada vidim samo kao majku dečaka - kaže manekenka.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević

Najnovije vesti