Nataša i Kristina Bekvalac se ludo zabavljaju: Moja sestra je u drugom stanju, samim tim je neuračunljiiva! (foto)

Nataša i Kristina Bekvalac se ludo zabavljaju: Moja sestra je u drugom stanju, samim tim je neuračunljiiva! (foto)

Autor: | 28/10/2016

0

Sestre Bekvalac, Nataša i Kristina su jako privržene jedna drugoj, posebno od kada je mlađa, Kristina, ponovo u drugom stanju, kada se sve menja u životu jedne žene, ali i čitave porodice.

Kristina će porodici Bekvalac podariti jednog dečaka, te su sestre izuzetno raspoložene i srećne, jer će najzad imati priliku da i jednom momku pruže svu ljubav. Dok se Kristina odmara i uživa u blagoslovenom stanju, vreme prekraćuje uz razne mobilne aplikacije, društvene mreže... Te je tako uočila da je masa devojaka na fotografijama koje dele putem njih, uvek napućena, doterana, savršena... Te se i sama latila fotošopa i malo "sredila" svoju fotografiju koju je zatim prosledila Nataši.

Naravno, fotografija se odmah našla na pevačicinom Instagramu uz odgovarajuće reči:

- Dakle, moja sestra je u drugom stanju, samim tim devojka nije normalna, neuračunljiiva je... Danima je već muči kako to devojke na instagramu izgledaju savršeno, a realnost je, da tako kažem, dosta surovija...
Kaže: A što bi mi bile glupače, sada ću ja Nale da provalim šta rade! Evo, kaže, provalila sam! Dakle, umirem od smeha, toliko volim što je ovaj kreten moja sestra... Šalje mi svoju fotošopiranu fotku na wapp, kaže samo malo joj još treba da uvežba... Pa šta je ovo? Kiko molim te odmaraj! - napisala je raspoložena Nataša.

Ali, Kika ne odustaje i ne odmara, već nastavlja sa "poslom":

- Haos! Ne mogu da prestanem da obrađujem! - poručila je Kristina na ove Natašine reči, a onda joj je Nale pripretila: "Prestani, objaviću kako si svog muža obradila, ako hitno ne prestaneš!"

Nije nam poznato da li je posle ove "pretnje" Kristina odustala ili se i dalje zabavlja u fotošopu...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. hello/arhiva

Pročitajte još