Pitanje za hirurga: Da li je Bela Hadid imala estetske korekcije na sebi? (foto)

Pitanje za hirurga: Da li je Bela Hadid imala estetske korekcije na sebi? (foto)

Autor: | 27/10/2016

0

Najnoviji trač koji se širi Holivudom je taj da je mlađa sestra supermodela Điđi Hadid, Bela, uradila par estetskih intervencija na sebi posetivši hirurga, da bi dobila izgled po kome je danas prepoznatljiva.

Ali, da ne bi bilo da donosimo ishitrene zaključke neka slike govore same za sebe za početak.

Bela danas izgleda ovako, prepoznatljivog lica, očiju i usana...

A sada se vratimo u 2010. godinu. Bela sa mamom Jolandom ni malo ne liči na devojku iznad...

Jedan američki magazin je ove slike odneo plastičnom hirurgu i upitao ga da li smatra da je Bela uradila neke korekcije na svom licu, evo šta je on odgovorio:

- Bela je definitivno radila rinoplastiku. Ispravila je spušteni vrh nosa, kao i greben na njemu. Takođe se vidi da je stavila filere u usne da bi dobila puniji izgled - objasnio je doktor Norman Rouv, plastični hirurg iz Njujorka, dodavši:

- Takođe mislim da je odstranila i masne naslage, takozvane jastučiće, iz obraza da bi njeno lice dobilo taj izduženi oblik. Ovaj zahvat podrazumeva otklanjanje sala iz obraza rezom koji se radi unutar usta.

Već 2014. godine Bela je izgledala drugačije

Sigurni smo da bi, ako pitate Belu, ona svoj izgled objasnila time da je naučila da uz pomoć šminke uradi sve što poželi od svog lica. Ali, ako pogledamo slike iz mladosti, Bela jako liči na svog brata Anvara, dok danas te sličnosti nema, piše gossipgirl

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: bela hadid

Najnovije vesti