Vikend je za opuštanje, zato zaronite u kadu punu mirisnog čaja! (video)

Vikend je za opuštanje, zato zaronite u kadu punu mirisnog čaja! (video)

Autor: | 22/10/2016

0

Kupke su tako dobre da naprosto ne smemo sebi reći da nemamo vremena, da smo u gužvi, a ovo je i bolje od običnog opuštanja u kadi. Ovo je mali kućni SPA tretman koji ćete obožavati!

Dobro ste pročitali u naslovu! Čaj doslovno treba da sipate u kadu punu tople vode, ne kuvani čaj, već listiće i cvetove čaja... Jer, ove vrste čaja i nisu namenjene za ispijanje, već su specijalno kreirane da umire vaša čula, opuste mišiće i da vam pomognu da se potpuno opustite.

A video posted by ARIELLA ANN (@ariellaann) on Jul 11, 2016 at 2:38am PDT

Čaj za kupanje je sastavljen od pažljivo biranih i miksanih biljaka, cvetova i esencijalnih ulja. Na primer, jedan od njih je  i "Harmony Bath Tea" koji je osmislila Zoet Batletie, piše InStyle.

Regram of @zoetbathlatier's aromatic bath tea herb blend. #makermade #bathtea

A photo posted by Scoutmob (@scoutmob) on Sep 30, 2016 at 1:14pm PDT

Pošto ovi čajevi opuštaju mišiće, njegovi sastojci istovremeno pomažu u toniranju i smirivanju osetljive kože.

Neki od od ovih čajeva su sjajna kombinacija mikstura soli za kupanje sa čajem i esencijalnim uljima, što će usloviti i njegovo dvostruko dejstvo - opuštanje i toniranje.

Čajevi za kupanje Mej Lejn su dobar primer za tako nešto. Njena verzija za umirenje svih čula kombinuje ulja kamilice i lavande, kao i latice cvetova, sa himalajskom solju.

Najbolji deo svega ovoga? Ako uporedite cenu jednog dana u nekom SPA centru i kupku u čaju u sopstvenom domu, razlika je takva da će vaš novčanik pevati, a ne plakati!

A osećaj je potpuno identičan...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/thinkstock