Za dame koje ponosno nose svoje obline: Modna izdanja za večernji izlazak inspirisana Ešli Grejem

Za dame koje ponosno nose svoje obline: Modna izdanja za večernji izlazak inspirisana Ešli Grejem

Autor: | 18/10/2016

0

Na toliko stvari treba misliti kada se spremate za savršen izlazak, mesto, budžet, atmosferu, ali za sve dame najkritičniji i najzahtevniji zadatak jeste odabrati "ubitačnu" modnu kombinaciju za veče. Kada vas uhati panika i ponestane vam inspiracije prvo kome treba da se "obratite" jesu poznate stajliš lepotice koje vas nikada neće izneveriti. Jedna od njih je upravo plus sajz supermodel Ešli Grejem.

Sve dame koje ponosno nose svoje obline poput Ešli, znaju da nema bolje osobe za kopiranj večernjih stajlinga nego ove zavodnice. Ešli uglavno bira seskepilne, elegantne uske haljine koje akcenat stavljaju na grudi. Pored crne koju često nosi, neretko je možemo videti u jarkim bojama i printovima koji privlače pažnju i naglašavaju ženstvenu figuru supermodela. Sa aksesoarima ne preteruje, voli da nosi minđuše, dok su obavezan deo njenog stajlinga visoke štikle na kojima mami uzdahe gde god da se pojavi.

U galeriji pogledajte neka od izdanja plus sajz supermodela, a po neko će vas sigurno nadahnuti da napravite odličnu kombinaciju za neki od važnih događaja, sastanak, izlazak, rođendan, svadbu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages

Pročitajte još