Kim Katral o ulozi života: "Seks i grad" su me koštali braka

Kim Katral o ulozi života: "Seks i grad" su me koštali braka

Autor: | 18/10/2016

0

Znamo je kao zanosnu i veoma seksi Njujorčanku Samantu Džons koja jede muškarce za doručak, ali Kim Katral priznaje da je iskustvo vezano za snimanje serije "Seks i grad" iako "zabavno i nezaboravno", uzelo ozbiljan danak njenom privatnom životu, uključujući tu i njen brak

- To me je koštalo braka, zato što nikada nisam bila kod kuće - rekla je Kim za australijski portal news.com.au.

- Nikada nisam bila kod kuće i moj muž se osećao tužno i zapostavljeno, i sve to je postalo vrlo, vrlo teško. Na kraju se završilo tako što sam neuporedivo više vremena provodila sa mojoj "porodicom" iz serije "Seks i grad", nego sa svojom pravom porodicom.

Kim se udavala i razvodila tri puta. Njen prvi suprug, kanadski pisac Leri Dejvis, bio je s njom do 1979. Sa arhitektom Andreasom Lisonom bila je u braku od 1982. do 1989, a od trećeg, Marka Levinsona, razvela se nakon šest godina braka.

Kim priznaje i da zbog svog grozničavog poslovnog rasporeda s vremena na vreme "odlepi".

- Bilo je zaista zabavno, ali tu se uvek nalazio i talas koji ide pravo prema tebi, a ti moraš da naučiš kako da zaroniš i plivaš . Vikendom se snimanje završavalo u devet ujutro, u subotu, a na setu sam morala da budem ponovo u ponedeljak u 5.45 ujutro.  Imala sam, praktično, samo jedan i po dan slobodno, i za taj dan i po morala sam da učim tekst za celu iduću sedmicu. I tako, nakon vrlo malo vremena mnogo se umoriš, malo poludiš, a i lišen si sna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: kim katral