Ceca o ljubavnom životu svoje ćerke: Ako ona ćuti, ćutim i ja

Ceca o ljubavnom životu svoje ćerke: Ako ona ćuti, ćutim i ja

Autor: | 16/10/2016

0


Svetlana Ceca Ražnatović, upitana šta misli o vezi svoje ćerke Anastasije Ražnatović sa košarkaškim asom Milošem Teodosićem, kaže da ne želi da bude portparol svojoj deci.

- Moja ćerka ne želi da daje izjave na tu temu, ne želi da eksponira svoj privatni život. I ja je skroz podržavam u tome.

Ona je rekla da je decu, izborom svoje profesije, "uvukla u vulkan".

- Nikada se nisam mešala u njihove izbore. Zato i sada  ćutim. Moja deca su tek počela da žive, a već "iskaču iz frižidera". To ubedljivo najteže podnosim od svih u porodici. Ne mogu da ih zaštitim i da im pomognem - rekla je Ceca u emisiji "Premijera".

Ona je rekla i koje je stvari naročito iritiraju kada su u pitanju pisanja o njenoj deci.

- Vređa me laž, neistina, glupost, a ljudi ne biraju sredstva - kaže ona.

Pošto je Anastasija nedavno imala i prvi angažman kao manekenka, Ceca je objasnila kako ona to doživljava.

- Sva se strese, ima tremu. Za razliku od nje, Veljko je potpuno neposredan i slobodan. Ona je oduvek bila stidljiva i povučena. Sada je još i super kakava je bila. Moramo da poradimo na toj tremi. Odlično peva, ponosna sam na njen talenat. Na primer, kada sam je na poslednjem koncertu na Ušću rekla da ću je pozvati da se pojavi sa mnom na bini, rekla je: "Da ti nije palo na pamet. Umreću, nemoj to slučajno da si mi uradila". Sramežljiva je na Lidiju. Ja nikad nisam bila stidljiva - kaže Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs arhiva Hello!

Pročitajte još