MTS korisnici vlasnici novih iPhone 7 modela

MTS korisnici vlasnici novih iPhone 7 modela

Autor: | 14/10/2016

0

Dugo očekivani modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus jutros su u mts poslovnici u Beogradu dobili i svoje prve vlasnike u Srbiji. Kao i u drugim gradovima širom sveta, zainteresovani kupci okupili su se u ranim jutarnjim satima ispred mts poslovnice u Knez Mihailovoj ulici i sa nestrpljenjem čekali da zvanično postanu ponosni vlasnici iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja.

Tačno u 9 časova, u specijalno priređenoj atmosferi, nasmejane hostese poželele su dobrodošlicu kupcima, a prvi koji su dobili priliku da otkriju pun potencijal najnaprednijih modela iPhone-a do sada, bili su mts korisnici koji su na vreme rezervisali nove uređaje putem onlajn porudžbina.

Tako je i zvanično otpočela prodaja novih iPhone 7 i iPhone 7 Plus uređaja, pa su oni od sada dostupni u svim mts poslovnicama širom Srbije i to već od 1 dinar uz određene mts postpejd tarife.

Novi iPhone uređaji imaju napredni sistem kamera, a odlikuju ih i najbolje performanse, trajanje baterija, kao i stereo zvučnici koji očaravaju sve korisnike. Najsvetliji iPhone ekran poseduje najveći spektar boja, dok je ceo uređaj otporan na vodu i prašinu.

Izvesno je da će iPhone 7 i iPhone 7 Plus drastično unaprediti najvažnije aspekte iPhone iskustva, a više informacija o samim uređajima i njihovoj ponudi može se pronaći putem mts internet stranice www.mts.rs.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: mts

Najnovije vesti