Evo zbog čega je Naomi Vots ostavila Lijeva Šrajbera

Evo zbog čega je Naomi Vots ostavila Lijeva Šrajbera

Autor: | 14/10/2016

0

Kada je prošlog meseca objavljeno da se, nakon 11 godina vanbračne veze, rastaju Naomi Vots i Lijev Šrajber, mnogi su bili iznenađeni, a s obzirom da se informacija o tome pojavila nedugo nakon šokantne vesti o bračnom krahu Anđeline Džoli i Breda Pita, bilo je i onih koji su pomislili da su Naomi i Lijev zapravo samo nove žrtve holivudskog "brakorazvodnog trenda".

Međutim, kako piše OK! magazin, a izvor je kao i uvek neimenovan, ali vrlo dobro obavešten, razlozi za njen razvod nisu nimalo beznačajni, ali ni trivijalni, već su ona i Lijev shvatili da među njima zaista postoje nepremostive razlike.

- Njihova veza zaista nije bio funkcionalan i to je trajalo godinama. Naomi je želela da putuje, snima filmove, odlazi na premijere, da bude viđena na filmskim festivalima i pojavljuje se na crvenom tepihu. Lijev, je želeo sasvim drugačiji život,  nije bio za to. Želeo je da živi mirnijim životom u Njujorku s njihovom decom - kaže izvor.

Ipak, i pored tih velikih razlika, Naomi i Lijev su odmah nakon objave da svako odlazi svojim putem najavili i da će ostati u dobrim odnosima, najviše zbog njihova dva sina, devetogodišnjeg Aleksandra Sašu Pita i sedmogodišnjeg Samjuela Semija Kaja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još