Pripremite se za praznovanje u Coca-Cola aktivnim zonama: Kako da uživate u hrani i vitkoj liniji

Pripremite se za praznovanje u Coca-Cola aktivnim zonama: Kako da uživate u hrani i vitkoj liniji

Autor: | 11/10/2016

0

Leto je zvanično gotovo i počela je jesen, a svi znamo šta nas čeka u narednim mesecima: puno praznika ispunjenih divnim trenucima sa porodicom, prijateljima i preukusnom hranom. Naravno, najpre se svi radujemo tome, ali, onda dolazi trenutak kada pomislimo da će sav trud uložen u dostizanje najboljeg letnjeg izgleda izgubiti bitku protiv maminih svečanih ručkova i slatkih delicija. Očekivano, imamo rešenje za uživanje u prazničnoj hrani i savršenoj prazničnoj formi!

Počnite pripreme na vreme

Najbitnije je dobro se organizovati. Iako je tek oktobar, počnite sa pripremom terena za zimske praznike. Globalni trend je pravljenje ukusne i zanimljive hrane koja nije prevelika pretnja vitkoj liniji. Pretražite kredibilne internet stranice, pronađite recepte koji vam se dopadaju i bacite se na posao. Kako svi imamo neraskidivu vezu sa našim mobilnim telefonima, odličan izbor je i aplikacija Tastly koja vam omogućava da namirnice kupujete jeftinije, pripremate hranu lakše i uz to prebrojite kalorije svakog obroka. Dakle, najpre, odaberite nekoliko opcija, a potom ih jednu po jednu probajte zajedno sa onima za koje znate da će biti zvanice na vašim novogodišnjim, božićnim ili slavskim proslavama. U narednih mesec dana organizujte druženja sa svojim prijateljima i ponudite im upravo ove đakonije dok uživate u druženju. Čućete njihove utiske i moći ćete da odaberete savršen meni za vaše besprekorne praznične gozbe u kojima će svi uživati zajedno sa vama, bez griže savesti i bez menjanja konfekcijskog broja.

Iskoristite lepu jesen i budite aktivni

Meteorolozi kažu da nas čeka pretežno sunčana jesen, pa je svakako dobro iskoristiti je i biti na otvorenom. Šlag na torti je besplatna pomoć profesionalaca koji vam mogu dati savete kako da dostignete i održite vašu idealnu formu i tokom zimskih meseci. Fenomenalno, zar ne?! Od juna meseca je u toku nacionalni program besplatnog vežbanja na otvorenom uz profesionalne trenere koji organizuje Coca-Cola sistem u gradovima širom Srbije. Sve što treba da uradite je da posetite sajt www.coca-colaaktivnezone.rs ili facebook stranicu Fabrika radosti i pronađete Coca-Cola aktivnu zonu, teretanu na otvorenom, u vašem gradu. Tamo vas do novembra čeka trener koji će vam uz osmeh na licu i osveženje, pokazati sve što je potrebno da biste vežbali pravilno, osećali se bolje i u svoju svakodnevicu uveli neke nove dobre navike. Sve što su ovi momci i devojke, ambasadori Coca-Cola pokreta za radost, u dosadašnjem trajanju projekta uradili brojni mediji i blogeri su propratili i okarakterisali ih kao „heroje aktivnog života“. Budite i vi deo ove zanimljive priče i iskoristite lepe dane da vežbate, ubrzate svoj metabolizam i spremni dočekate praznike.

Napravite mesta za predstojeći maraton u hrani

Velike količine hrane, poslastica i pića su neizostavni deo praznovanja u Srbiji i ne bi trebalo da ih se odričete. Ali, da ne biste nakon praznika morali da se odreknete koječega, predlažemo da već sada, lagano, počnete sa intenzivnijim pravljenjem prostora za ono što sledi. Koji kilogram manje nikada nije na odmet, a čak i ako vam to u ovom periodu bude smetalo, u prazničnim mesecima se sa zadovoljstvom možete vratiti na kilažu koja vam odgovara. Napravite malo strožiji režim ishrane, iskombinujte ga sa vežbanjem u Coca-Cola aktivnim zonama i, kada za to dođe vreme, bićete potpuno spremni da bez posledica prekršite sva pravila.

Dakle, pred vama su tri koraka: dobro se organizovati, početi na vreme i u agendu upisati posete Coca-Cola treneru u teretani na otvorenom. Kada sve ovo čekirate, spremni ste za ono o čemu svi maštamo: uživanje u hrani bez viška kilograma!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR promo