Danijel Krejg: Dobio sam najbolji posao na svetu radeći Bonda i ako mogu da nastavim, hoću!

Danijel Krejg: Dobio sam najbolji posao na svetu radeći Bonda i ako mogu da nastavim, hoću!

Autor: | 11/10/2016

0

Danjel Kraig se našao u centru pažnje u poslednje vreme zbog spekulacija da bi mogao da snimi još jedan film o Bondu. On je govorio na New Yorker Festivalu:

- Dobio sam najbolji posao na svetu radeći Bonda. Stvari koje radim u Bond filmovima ne postoje ni u jednom drugom poslu - objasnio je Krejg i nastavio:

- Da prestanem to da radim, strašno bi mi falilo. To je jedna od najlepših stvari koje glumac može da radi. Volim ovaj posao. I ako mogu da nastavim, hoću!

Ali on je odbacio nedavne tvrdnje da mu je ponuđeno 150 miliona dolara da bi potpisao ugovor za sledeća dva Bond nastavka.

- Nikakvi pregovori nisu u toku, svi su pomalo umorni - rekao je on na Bond panelu na kome smo videli i da se glumac sveže ofarbao.

Nedavno su procurile i informacije da je Krejg izjavio kako bi se pre samopovredio nego radio novi Bond film. On će takođe da glumi u TV seriji "Purity", sa Tomom Hidlstonom, Idrisom Elbom i Ejdanom Tarnerom u priči o MI6 agentima.

Pošto i producenti Bonda Barbara Brokoli i Majkl Vilson vole Krejga, a čini se da je ljubav uzajamna, onda mislimo da možemo da se nadamo Krejgu i kao sledećem Bondu.

Na pitanje da li bi potpisao ugovor za još jedan film Krejg je rekao: "Apsolutno".

Njegova bivša partnerka Džudi Denč koja je igrala M sa Krejgom tri puta, javno je izjavila da misli da je glumcu potrebna pauza od uloge: "Mislim da je iscrpljen, apsolutno iscrpljen".

A još jedna izjava je došla od Sema Mendeza - koji je želeo da se povuče iz franšize nakon filmova "Spectre" i "Skyfall".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Danijel Krejg

Najnovije vesti