Kejt Midlton dala odrešene ruke svojoj stilistkinji da princa Vilijama izvuče iz dosadnih odela

Kejt Midlton dala odrešene ruke svojoj stilistkinji da princa Vilijama izvuče iz dosadnih odela

Autor: | 10/10/2016

0

Njegovu suprugu ne bez razloga čitav modni svet hvali zbog elegantnih izdanja, ali stajling princa Vilijama je do te mere siv i uniforman, čak dosadan, da se jedan modni magazin grubo našalio i objavio da se naslednik britanske krune oblači kao agent za prodaju nekretnina.

Da li je baš to bila kap koja je prelila čašu, nikada nećemo saznati, tek Kejt Midlton je odlučila da napravi drastične promene u navikama svoga supruga kada je oblačenje u pitanju.

Ona je dala potpuno odrešene svojoj stilistkinji Nataši Arčer da učini sve što je u njenoj moći i načini preko potrebne promene u prinčevom stajlingu.

Transformacija je navodno počela, piše "Daily Mail", tako što su iz Vilijamovog cipelarnika izeletele sveprisutne braom mokasine i patike koje su postale demode.

Slično su prošle i pamučne pantalone koje nisu bili po Natašinoj volji i koje su spakovane i poslate u dobrotvorne organizacije.

Zamenile su ih pripijenije pantalone koje mestimično otkrivaju gležnjeve i koje se odlično slažu s cipelama koje će princ u budućnosti nositi - "spensericama" marke "L.K. Bennett".

Promene su bile vidljive već tokom posete Vilijama i Kejt Kanadi, a za tu priliku je Taša, kako je zovu prijatelji, princa obukla i u platneni sako i džemperiće brendova "J Crew" "Jaeger and Reiss", koji su njeni omiljene omiljene marke high street  mode.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images, Guliver/Cover Images

Najnovije vesti