Ema Roberts: Kada vam ponestane fashion inspiracija kod nje je uvek možete naći

Ema Roberts: Kada vam ponestane fashion inspiracija kod nje je uvek možete naći

Autor: | 10/10/2016

0

Svejedno je da li nosi jednodelan kupaći sa trendi farmerkama, zanimljiv kombinezon sa dubokim dekolteom ili haljinu od somota, Ema Roberts je uvek pravi izbor za fashion inspiracija.

Ema je na Annual Hammer Museum Gala veče u Los Anđelesu u subotu (8. oktobra) došla u luksuznoj vunenoj Bottega Veneta haljini. Mislili ste da se vuna nosi samo u dnevnim kombinacijama? Pa, pogrešili ste.

Lepa bratanica Džulije Roberts, obukla je svetlo roze svetlucavu midi haljinu koja otrkiva ruke i naglašava struk uz pomoće različitih mustri od trikotaže i sve to sa samo jednom bojom. Dok deo oko grudi prekrivaju vertikalne štrafte, grudi su istaknute fantastičnim retro "brushalterom". On se nastavlja na gladak rad koji ženstevno prati liniju struka, ukrašen tankim kaišićem. Midi suknja dopunjuje celu kombinaciju, savršeno ukrujenu za mlade dame poput Eme.

Clutch tašnica iste roze boje, crne sandala koje akcenat stavljaju na zglobove, kao i velike tamne minđuše ponovo su stavile Emu u sve svetske modne rubrike.

Da li vam se dopada kako je Ema uklopila krv crveni karmin uz nežno roze izdanje?

Za dodatne jesenje ispiracije pogledajte ovo fantastično izdanje koje je mlada glumica pre para dana postavila na svoj Instagram nalog. Ema je ponela sve hit trendove.

Bordo je boja sezone, a ništa manje nisu ni gola ramena koje ova bluza ističe na najbolji mogući nači, apsolutno šik. Midi suknja, koja već vlada "uličnom" modom, karneri i puna štikla na sandalama sa mašnom, može li biti savršenije?

U geleriji pogledajte još Eminih izdannja pa nam napišeta vaše omiljeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/cover images

Najnovije vesti