Sara Ramirez i privatno živi sličan život kao doktorka Kali?

Sara Ramirez i privatno živi sličan život kao doktorka Kali?

Autor: | 08/10/2016

0

Glumica Sara Ramirez koju domaća publika poznaje po ulozi doktorke Kali iz serije "Uvod u anatomiju", svoj privatan život vešto skriva od očiju javnosti, ali ovoga puta se odvažila i otkrila neke vrlo intimne detalje o sebi...

Sara je u govoru koji je održala na jednoj dvodnevnoj konferenciji u Los Anđelesu, a koja je bila posvećena pripadnicima LGBT populacije, posebno mladima koji su se našli na ulici kao beskućnici nakon svog otkrivanja seksualnog opredeljenja, otkrila i svoju tajnu.

- Tako mnogo omladine se suočava sa problemom ove vrste, ostaje bez doma, postaju beskućnici. To su mladi ljudi koji se susreću sa mnogim izazovima — pronalaženje rodnog identiteta, izražavanja i ispoljavanja rodne pripadnosti, rasne razlike, seksualna orijentacija, religija, nacionalna pripadnost - rekla je Ramirezova za E!News.

- Ali sve ovo je postojalo i postoji i u mom životu: Žena sam, potičem iz porodice gde su rase pomešane, "obojena" sam žena, gej sam, biseksualka sam, Meksičko-Irska Amerikanka, imigrant, odgajana u porodici sa strogim katoličkim uverenjima sa obe strane...  Svim svojim bićem sam u ovom projektu koji će omogućiti omladini da se njihov glas čuje, da ih podržim u svoj kompleksnosti njihove priče,  ali i da budem uz njih i pomognem im kada je potrebno i na odgovarajući način - ispričala je "doktorka Kali", otkrivši svoju intimu pred svima.

Ramirez, koja se udala za Rajana Debolta 2011. godine, nikada nije otvoreno pričala o svojoj seksualnoj opredeljenosti, ali je u prošlosti priznala da se to dovodi u pitanje posebno od kako je tumačila lik biseksualne doktorke u "Uvodu u anatomju".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty