Bojana Stamenov sigurna u svoj i Natašin uspeh: Biće ovo sjajna predstava! (video)

Bojana Stamenov sigurna u svoj i Natašin uspeh: Biće ovo sjajna predstava! (video)

Autor: | 08/10/2016

0

Mjuzikl u kojoj sem glumaca učestvuju i pevači poput Nataše Bekvalac, Bojane Stamenov i Dušana Svilara, na sceni će okupiti preko 70 izvođača, a režiser Ljubiša Ristić se spremno uhvatio u koštac sa ovim delom, za koje kaže da će biti fenomenalno i da će mnoge iznenaditi.

Generalna proba je održana, uloge su izvežbane, a vatreno krštenje novopečenih "glumaca" biće sutra, 9. oktobra, u Centru "Sava".

Proba u sitne sate...#tajnacrneruke

A photo posted by Masa Radovic (@masha_radovic) on Oct 3, 2016 at 5:22pm PDT

Bojana Stamenov je ubeđena da će predstava postati pravi hit i da će svi oni opravdati očekivanja, kako reditelja, tako i publike koja je s blagom sumnjom gledala na ovaj projekat.

#tajnacrneruke #savacentar #nedelja #09oktobar #ljubisaristic @bekvalceva NEDELJA 09.10.2016. /20h Sava Centar @sale_nacionalee

A video posted by Bojana Stamenov official (@stamenov_bojana_official) on Oct 8, 2016 at 2:54am PDT

Nataša Bekvalac će pokazati svoje pevačko, ali i glumačko umeće, a ovako je bilo dok su se uvežbavali songovi za predstavu.

- Muzika i pozorište... Koliko radosti... Šta ću kada se sve završi? - poručila je Nataša koja će tumačiti lik Drage Mašin.

Nataša je pozvala se da dođu i pogledaju predstavu:

- Čast mi je da vas pozovem na premijeru predstave TAJNA CRNE RUKE,velika scena SAVA CENTRA u reziji Ljubiše Ristića na tekst Puriše Đorđevića, sutra od 20 časova... Zahvaljujem se na ukazanom poverenju, zahvaljujem se svim predivnim glumcima, reditelju, kostimografima, koreografima, scenografima, mom Alenu, čitavoj ekipi koja je učestvovala u pripremi ovog velikog i zahtevnog mjuzikla...ah taj teatar... - poručila je lepa pevačica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. promo

Pročitajte još