Moćno androgeno izdanje Kristen Stjuart

Moćno androgeno izdanje Kristen Stjuart

Autor: | 07/10/2016

0

Kao jedna od Chanel muza Kristen Stjuart se uvek potrudi da izgleda dosledno brendu čije je zaštitno lice.

Ni u sredu (5. oktobra) nije bilo ništa drugačije kada je glumica došla na filmski festival u Njujorku, na događaj održan u njenu čast. Kristen je prošetala crvenim tepihom u "pidžama" odelu, trendu koji već neko vreme vlada modnim kombinacijama fashion ikona i obožavaoca. Plavo odelo neobičnog retro dezena po rubu i na struku pantalona ukrašava crni debeo štep koji mu daje oštriji, ozbiljniji izgled. U ovoj kombinaciji glumica je ponela i belu jednostavnu bluzu i lakovane cipele na štiklu.

Kristenin šminker je odradio odličan posao, pa je make up u bojama outfit-a, ali i naglašava njen zaštitni, znak zelene oči. Plave talasaste pramenove Kristin je prebacila na jednu stranu i odlično ponela još jedan trend "neuredne" prirodne kose.

Dvadesetšestogodišnja zvezda se sve više stilom okreće ka androgenom načinu odevanja. U zadnje vreme se kloni haljina (ili bira netipične kreacije) za crveni tepih već bira upadljiva odela i kombinezone. U street style izdanjima često je viđamo u starkama, dok za glamurozna događaje, kao što je ovaj, nosi i visoke potpetice.

U galeriji pogledajte modni stil Kristen Stjuart.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages