Karl Lagerfeld o opljačkanoj Kim Kardašijan: Ne treba da se čudi kada se tako razmeće bogatstvom

Karl Lagerfeld o opljačkanoj Kim Kardašijan: Ne treba da se čudi kada se tako razmeće bogatstvom

Autor: | 04/10/2016

0

Medijska pažnja koju je privukla oružana pljačka u kojoj je Kim Kardašijan ostala bez nakita vrednog 11 miliona dolara nimalo nije prijala modnom čarobnjaku Karlu Lagerfeldu, pa je on o tom događaju rekao nekoliko veoma istinitih stvari koje niste mogli da čujete, vidite ili pročitate u medijima i na društvenim mrežama.

Slavni modni dizajner komentariso je danas događaj u Parizu koji je zasenio i samu Nedelju mode zbog koje je Kim i došla u francusku prestonicu.

Lagerfeld je bez dlake na jeziku izjavio da ga pljačka uopšte nije iznenadila, ali je dodao da ni samu Kim pljačka ne bi trebalo da iznenađuje. On je naveo da je za to od ključne važnosti jedna stvar:

- Razmeće se tolikim bogatstvom na internetu i onda nema zbog čega da se čudi. Ljudi su samo želeli da podele to bogatstvo. Kad pokazuješ tako vredan nakit na Instagramu, onda odsedaš u nekom skupom hotelu s vrhunskim obezbeđenjem, u kom niko ne može da ti se približi, ne odsedaš bilo gde. Pariz se opet spominje u negativnom kontekstu, i to mi se ne sviđa. Mislim da je u pitanju banda iz istočne Evrope - izjavio je Lagerfeld nakon "Šanelove" revije.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: karl lagerfeld

Najnovije vesti