Hoće li se vratiti u velikom stilu? Novi film Kristen Stjuart (video)

Hoće li se vratiti u velikom stilu? Novi film Kristen Stjuart (video)

Autor: | 04/10/2016

0

Još otkako je preuzela ulogu Izabele Svon u neverovatno popularnom serijalu filmova o vampirima koji nemaju problem sa dnevnom svetlošću, Kristen Stjuart bije glas da je glumica koja ima samo nekoliko izraza lica.

Ali, kako se sve više i više pokazuje, Kristen nije bila "kriva" za takvu percepciju javnosti, i sasvim je moguće, sudeći prema njenim nedavnim ostvarenjima, da se jednostavno "zaglavila" u lošoj ulozi.

Tako 2014. iznenadila filmovima "Camp X-Ray" i 'Oblaci nad Sils Marijom', koji ne samo da su dobro primljeni nego je glumica za ovaj drugi dobila i ekvivalent francuskog Oskara, nagradu Cezar, za najbolju sporednu žensku ulogu.

Iako njena gluma u filmu koji je zatim usledio, "American Ultra", nije baš naišla na blagonaklonost kritike, Kristen tom ulogom ipak nije razočarala.

Ona se sledeć godine vraća na scenu filmom "Personal Shopper", u kome se još jednom bavi natprirodnim pojavama.

Pošto njeni filmovi variraju po kvalitetu moglo, za očekivati je da nakon filma kakav je "American Ultra" Krfisten dobije ulogu kojom bi ponovila uspeh iz vremena kada su "Sumrak" i njegovi nastavci zgrtali veliki novac na bioskopskim blagajnama. Pošto je u igri opet reditelj Olivije Asajas, s kojim je Kristen ostvarila svoje najbolje delo, "Oblaci nad Sils Marijom", sasvim je moguće da će glumica ponovo zasijati. Film bi u bioskopima trebalo da se pojavi u martu 2017. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kristen stjuart