Melina Džinović otkriva šta se najviše promenilo posle 14 godina veze sa Harisom

Melina Džinović otkriva šta se najviše promenilo posle 14 godina veze sa Harisom

Autor: | 01/10/2016

0


Melina Džinović, uspešna dama, čije haljine, nose i holivudske dive Šeron Stoun i Sofija Vergara, pevačica Dženifer Lopez i engleska glumica Kejt Bekinsejl i Pariz Hilton, kad je pitaju kaje li se što je u braku sa zvezdom, uvek kaže da se nije udala za Harisovu profesiju, već za njega.

Poslednjih godina po popularnosti ne zaostaje za suprugom, a kad je reč o željama, ne krije da je ostvarila mnoge, čak i one o kojima je mogla samo da sanja.

Sada priželjkuje isključivo očuvanje, uspeh i zdravlje porodice, koju, osim nje i muža, čine i njihovo dvoje dece, kćerka Đina i sin Kan.


Ove godine Hari je imao ideju da se, umesto bilo kakve proslave, lepo zajedno odmorimo. Tako smo i uradili. Iznenadio me je i poklonom, ali to nije nešto što je bitno ni meni ni njemu - rekla je Melina u intervju za magazin Gloria.

Koliko često iznenađujete jedno drugo darovima?

Hariju je veoma teško izabrati poklon, jer njega stvarno ništa materijalno ne zanima, dok on mene voli da iznenadi i bez povoda.

Šta je najlepše suprug poklonio vama, a šta vi njemu?


Najlepše što mi je poklonio jeste fantastičan život udvoje. I to je obostrani osećaj, ujedno i najvrednije što čovek može da poseduje.

Koji je tajni recept za dugovečnost veze i šta se sve promenilo za ovih 14 godina vašeg zajedničkog života?

Mogla bih da kažem da se promenilo dosta toga, i ništa. Osim ljubavi, koja je osnova, uz neka pravila uspostavljena na startu našeg zajedničkog života, naša veza rezultirala je uspešnim brakom. Kod nas je divno to što volimo i želimo iste stvari, pa pored toga što smo skladan par, mi smo i sjajni prijatelji. A to je dobitna kombinacija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još