Van Gogh slavi 30 godina

Van Gogh slavi 30 godina

Autor: | 30/09/2016

0


Grupa Van Gogh će 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu proslaviti tri decenije svog rada i postojanja, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

- Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela novembarska noć prepuna dobrog raspoloženja, posebnog ritma, kvalitetnog zvuka i glasnog horskog pevanja, noć u kojoj će publika i Van Gogh zatresti grad. Tog 26. novembra ćemo se zauvek oprostiti od nekih pesama koje su godinama unazad činile okosnicu naših set lista - kaže frontmen Zvonimir Đukić-Đule.

Van Gogh 26. novembra u Belexpo centru priprema više od običnog koncerta - nastup u dva čina.

U prvom činu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za "potpuno novi, nabrijani elektrik set benda".

- Noć našeg rodjendanskog slavlja biće i prilika da po prvi put uživo odsviramo, nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene. Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu - kaže Đule.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi poklon je obavezan: uz svaku ulaznicu grupa Van Gogh poklanja svoj novi CD "Ako stanemo gubimo sve"!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: kultura van gogh