Vežbajte sa svetski poznatim instruktorom u Beogradu (video)

Vežbajte sa svetski poznatim instruktorom u Beogradu (video)

Autor: | 29/09/2016

0


Na petom po redu „X-Challenge“ treningu, poznati grčki instruktor joge, Savas Jacis (Savvas Giantis), održaće javni čas joge u Beogradu, u nedelju 09. oktobra sa početkom u 10:30 časova u hotelu „Zira“.

Prijava za trening je besplatna i moguća samo putem online formulara na sajtu reebok.rs, a treningu se mogu pridružiti svi ljubitelji joge koji žele da iskoriste priliku da odgovarajućim vežbama osnaže telo, umire um i napune se pozitivnom energijom.


Pod okriljem dobro poznate “Be More Human“ kampanje, Jacis dolazi kao gost brenda Reebok, u cilju promovisanja sklada duha i tela uz nastojanje da svaki čovek nadmaši svoje fizičke i mentalne mogućnosti. Tokom X-Challenge joga treninga, Jacis će okupljene voditi kroz asane i fizički zahtevnije vežbe do postizanja balansa i unutrašnjeg mira.

Višegodišnji sportista i ljubitelj fitnesa, Savas Jacis je već 16 godina sertifikovani instruktor joge.

Završio je Vinyasa jogu kod Džona Tameja (John Tomayo) u čuvenom „Atmananta Yoga“ studiju u Njujorku, gde je nekoliko godina i radio.

Želja za novim saznanjima vodila ga je kroz stalno usavršavanje novih vrsta joge od Los Anđelesa do Indije, a od 2007. godine vlasnik je i grčkog joga centra „Kuća joge“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: joga Yoga zdravlje

Najnovije vesti