Princ Mihailo Karađorđević ekskluzivno za novi Hello!: Sve o bajkovitoj ljubavnoj priči i povratku u Srbiju

Princ Mihailo Karađorđević ekskluzivno za novi Hello!: Sve o bajkovitoj ljubavnoj priči i povratku u Srbiju

Autor: | 27/09/2016

0

U crkvi „Sveti Đorđe“ na Oplencu 23. oktobra svadbena zvona oglasiće venčanje princa Mihaila Karađorđevića i njegove izabranice Ljubice Ljubisavljević. Neposredno pre crkvenog venčanja i svadbene proslave na Belom dvoru u Beogradu, sin srpskog princa Tomislava i princeze Linde, britanskog porekla, i diplomirana farmaceutkinja iz Beograda građansko venčanje upriličiće u Londonu, gradu u kojem je Mihailo rođen.

Uz nesebičnu pomoć članova kraljevske porodice, tridesetogodišnji kraljević i njegova dvadesetsedmogodišnja izabranica polako privode kraju organizaciju svečanog događaja, na kojem će se okupiti mnogobrojna porodica Karađorđević, kao i veliki broj prijatelja srpske kraljevske loze iz čitavog sveta.

Uz sve poštovanje srpske tradicije i običaja, unuk kralja Aleksandra I Karađorđevića i buduća princeza odvažno povlače i poneki nekonvencionalni potez, kao što je odluka da zajednički život započnu pre nego što pred zakonom i Bogom ozvanične vezu.

Ekskluzivno za magazin „Hello!“ budući supružnici otvaraju vrata svog doma u beogradskom naselju Senjak, i u društvu njihovog voljenog ljubimca i čuvara kuće, samojeda Akire, otkrivaju detalje njihove ljubavne priče, duge četiri godine, koju će ove jeseni krunisati brakom.

Kada je i kako počela vaša ljubavna priča? Da li vam se desila ljubav na prvi ili neki drugi pogled?

Mihailo: Ljubica i ja upoznali smo se u jednom beogradskom restoranu i vrlo brzo započeli smo priču o konjima. Ispostavilo se da je ona oduvek bila zaljubljenik u ove životinje, a pošto sam ja već planirao da sagradim ranč na kome bi moja majka Linda gajila konje, izgledalo je kao da je sudbina umešala svoje prste. Nekoliko dana kasnije otišli smo i na naš prvi sastanak i od tada smo nerazdvojni.

Mihailo, čime vas je Ljubica osvojila?

Mihailo: Ljubica je veoma prirodna i neposredna, i to je bilo jasno na prvi pogled...

Šta je još otkrio šarmantni i skromni princ, kao i njegova izabranica Ljubica, možete pročitati u najnovijem broju magazina Hello!

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Milana Bosnić/Hello
Tagovi: